Vårturnering mandag 21.mai

IK Gimletroll ønsker å få i gang en årlig dag med interne turneringer for barn i alder 6-12 år på Presteheia kunstgress kl. 12.00 mandag 21.mai.

Medlemskontigenten kan nå også betales med Vipps

Medlemmer som har Vipps får nå fakturaen via dette systemet, mens øvrige medlemmer får den via mail. Bruker du Vipps vil betalingstjenesten "SPOORTZ AS" vises som mottaker. Dette er helt normalt. Klikk gjerne på "Detaljer" nederst i SPOORTZ-vinduet for å sjekke din medlemsinfo.

Påmeldingen til IFO 2018/2019 er nå åpen

Nå har vi åpnet opp påmeldingssiden for Gimletrolls Idrettsfritidsordning for skoleåret 2018/2019. Dette gjelder 2.-5.klassinger. Les mer og se også vår nye reklamefilm på IFO siden i toppmenyen. :-)

Bilder fra årets treningsleir i Danmark

Her er en serie med bilder fra den fine treningsleiren i Fjerritslev 19-22.april.

Informasjon om treningsleiren (fotball) i Danmark 2018

Her følger informasjon til spillere og program for treningsleiren i Fjerritslev. Tidspunkt for trening og kamp samt romoversikt fås av trener og lagleder.

Klubben har blitt Eat Move Sleep-ambassadør

Gimletroll er plukket ut av Norges Fotballforbund til å være en av 37 Eat Move Sleep-ambassadørklubber blant landets 1700 fotballklubber.

Bilder fra Meny Håndballskole

Det ble en flott Meny Håndballskole i Havlimyrhallen i vinterferien. Her kan du se bilder fra en av dagene.

Sørmegleren gir av sin provisjon til Gimletroll

Sørmegleren en av våre stolte sponsorer. De bidrar til drift av klubben og de aktiviteter vi tilrettelegger for alle våre medlemmer. De gir oss også deler av provisjonen på boligsalg i vårt nærområde. Sørmegleren tilbyr nå også gratis verdivurdering og flyttevask. Ta gjerne kontakt med meglerne på bildet: Gro Lillian (40 40 80 50) eller Kjetil Lossius (40 40 80 02).

Bilder fra 50 års jubileet

Gimletrolls 50 års jubileum, lørdag 4.november, ble en kjempeflott samling med masse barn, foreldre, trenere og andre engasjerte i klubben. Vi hedret et nytt æresmedlem av klubben, kåret årets FairPlay-lag, og en ny klubbsang ble fremført. Vi fikk også besøk av ordføreren og idrettspresidenten.

Besøk våre lagsider

Samarbeidspartnere

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift