IK Gimletroll

Nettvett

Nettvett

Nettvett-regler Gimletroll

Her på klubbens hjemmeside og på de ulike lagsidene vil det publiseres bilder fra klubbens ulike aktiviteter. Vi ber derfor om at de som ikke ønsker å få bilde av seg publisert om å kontakte klubbens administrasjon. Vi oppfordrer også våre trenere til å orientere spillere og foreldre i forkant av sesongen om man vil publisere bilder av lagets aktiviteter gjennom sesongen på lagsiden, slik at de som ikke ønsker bilder av seg selv publisert kan gi tilbakemelding om dette.

E-post: post@gimletroll.no

  • Skryt er bare bra, men negativ eller harselerende kritikk av spillere, lag, gjester, dommere osv. må ikke forekomme.
  • IK Gimletroll tilbyr lagene egne sider på gimletroll.no og klubben har egen offisiell side på Facebook, Instagram og Twitter. Disse sidene administreres av administrasjonen i klubben. Administrasjonen kan gi andre tilgang til disse kontoene ved behov, men beholder alle fullmakter til å slette eller endre innlegg, og trekke tilbake denne tilgangen.
  • Klubbens styre vurderer eventuell påtale ved brudd på disse retningslinjer.
  • Hjemmesiden har også en funksjon hvor bilder som hashtagges med #Gimletroll vises i et vindu på hjemmesiden for å synliggjøre klubbens mangfoldige aktivitet. Det oppfordres til bruk av nettvett når denne hashtaggen benyttes, da administrasjonen ikke har anledning til å være moderator her jevnlig. Misbrukes dette vil funksjonen måtte fjernes fra hjemmesiden.

 

IK Gimletroll
Adress: Tretjønnveien 100
4633 Kristiansand
post@gimletroll.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift