IK Gimletroll

Info om turneringer

Info om turneringer

Info om turneringer

Å dra på turneringer er alltid populært. Gimletroll ønsker derfor både å oppfordre og legge til rette for at våre lag får reise på turneringer.

Klubben budsjetter med at vi dekker to turneringer per år for våre håndballag. Da dekker vi påmeldingsavgiften for laget.  Vi kommer også da til å informere om de to turneringene vi legger opp til at våre lag blir med på i forkant av påmeldingsstarten for disse. Vi har hatt tradisjon på å reise på flere turneringer, og de siste sesongene har også dette variert litt ettersom våre lag har ønsket å prøve litt forskjellig. Det kan være aktuelt at det avklares i forkant på trenersamling ved sesongoppstart om hvilke turneringer vi prøver å legge opp til som fellesturneringer den påfølgende sesongen.

Gimletroll har bl.a. hatt tradisjon for å være med på enkelte turneringer som AK 28 sin og KIF sin Yngresturnering som går i perioden mars/ april. Dette er turneringer for aldersgruppen 9- 18 år.

I sommerferien spilles Tusse Sommerland Cup i Bø som er for lag i aldersgruppen 10-16, og her har også Gimletroll stilt med lag flere ganger.

I september går Randesund sin Dyreparken Håndballfestival for lag fra 9- års alderen.

I slutten av september spilles Tornby Cup i Hirtshals og her har en delegasjon fra Gimletroll vært med de siste tre sesongene. Denne turneringen har vært populær for spillere, trenere og foreldre.
Vi har tidligere dratt med lag fra 10- års alderen her.

Så har vi jo vår egen Trollcup siste helga i oktober.

Foruten Trollcup er disse andre nevnte turneringene alle aktuelle som fellesturnering. Klubbens administrasjon får også fra tid til annen mailer med invitasjon til håndballturneringer og de som virker aktuelle blir videresendt til våre trenere.

Det er opp til lagene selv å avgjøre hvilke turneringer en ønsker å være med på. Klubben dekker påmeldingsavgiften for to av disse, og de turneringene en eventuelt blir med på foruten disse må lagene betale privat.

Dere kan også gå inn på denne linken og se oversikten over turneringer.
http://www.handball.no/turneringer.asp

 

IK Gimletroll
Adress: Tretjønnveien 100
4633 Kristiansand
post@gimletroll.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift