Informasjon om treningsleir fotball i Danmark 2019

Treningsleiren blir i år torsdag 21. mars ? søndag 24. mars. Treningsleiren er for lagene fra 13 år og vi bor som vanlig på Han Herreds Idrætcenter i Fjerritslev.

Meny Håndballskole i vinterferien 2019

Gimletroll inviterer spillere født i 2006 - 2011 til Meny Håndballskole i vinterferien, mandag 18. til onsdag 20. februar 2019 kl. 10.00-14.30.

Vinnere Trollcup 2018

Her har vi lagt ut bilder alle vinnerene av A finalen håndball, samt de bildene vi til nå har fått inn av vinnere i A og B sluttspillene i fotball.

Kick-off i håndball og fotball

Vi arrangerer Kick-off (oppstart) i håndball og fotball for gutter og jenter i første trinn skoleåret 2018 / 2019 i Havlimyrhallen - tirsdag 11.sept 18:00

En stor dag for håndballen i bydelen sentrum

Lund håndball, AK28, KIF og Gimletroll har sammen blitt enige om et samarbeid som skal styrke tilbudet og minske frafallet i ungdomshåndballen i bydelen sentrum.

Bilder fra vårturneringa på Presteheia

Mandag 21.mai arrangerte klubben en vårturnering for barn i alderen 6-12 år på Presteheia kunstgress. Her kan du se en serie med bilder fra arrangementet på denne flotte forsommerdagen. :-)

Bilder fra årets håndballavslutning

Her er en serie med bilder fra årets håndballavslutning i Havlimyrhallen, 8.mai. :-)

Prosjektoren på klubbhuset stjålet igjen!

Natt til i dag (29.mai) ble vi utsatt for nok et frekt tyveri av prosjektoren på klubbhuset. Kensington-sikkerhetsvaieren er klippet over og hele monteringsarmen er også fjernet. Prosjektoren er av merke Optima EH415ST, så hold gjerne øynene åpne for potensielt tyvegods. Innbruddet er politianmeldt og vi blir nå nødt til å sette inn flere tiltak for å unngå at dette skjer igjen. I første omgang vil alle elektroniske nøkler til klubbhuset nå bli deaktivert. Skal du ha møter og samlinger må du kontakte klubbkontoret på dagtid for å kvittere ut en nøkkel.

Besøk våre lagsider

Samarbeidspartnere

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift