Oppstart håndball for 2.klassinger

Onsdag 7.oktober kl 16-17 inviterer håndballutvalget til Kickoff i Havlimyrahallen for nye håndballspillere i 2.klasse. Lapper er levert ut på skolene og påmelding må sendes i forkant for påmelding av lag for minihåndballsesongen. Frist 10.sept.

Gimletroll inviterer onsdag 7.oktober kl 16-17 til Kickoff i Havlimyrahallen for våre spillere i 2. klasse ved Fagerholt og Presteheia skole.

Det blir en time med litt trening samtidig som foreldrene deres får litt informasjon. Håper at noen av foreldrene tar på seg litt treneransvar – det er vi helt avhengige av for å ha et tilbud til barna! Vi ønsker å samle dere trenere i forkant av Kickoff, for litt info og planlegging før aktiviteten begynner.

Dere melder barna på håndball ved å sende mail til: jon.egil@gimletroll.no med følgende info innen 10.september; Navn, fødselsdato, adresse, hvilken skole barnet går på og navn, mobil og epost til en foresatt. Gi også beskjed hvis dere kan bidra som håndballtrenere eller i andre oppgaver rundt laget (oppmann, foreldrekontakt).

Antall påmeldinger danner grunnlaget for hvor mange lag/spillere vi melder inn til minihåndballsesongen.

Velkommen til Havlimyrahallen! 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift