Treninger - uke 3 2017

Bowling og burger

Førstkommende torsdag (17.november), kjører vi sesong-avslutningsfest på Lucky Bowl på Lund (tidl. Metro Bowling).

Treningsplan G16 november/desember

Følgende treninger er satt opp frem mot jul for G16 i Gimletroll (Gutter f. 2001):

Fair Play i fokus

Gutter 15 stilte med kampvertinne da Øyestad besøkte oss på Kongsgårdbanen onsdag kveld. Med kaffe, twist og mye godt humør sørget Linda Newport for at rammen rundt kampen var upåklagelig. Godt vær hadde hun også ordnet. Både hjemme- og bortefans skrøt av tiltaket. Vi oppfordrer alle andre lag til å å stille med kampvert i god Fair Play ånd. Det må også nevnes at Gimletroll vant kampen 3-2.

Dommerkurs

Det arrangeres klubbdommerkurs på Presteheia neste uke. De som gjennomfører kurs får mulighet til å tjene litt ekstra penger på dømming av de yngre. 5'er og 7'er kamper.

Komplett oversikt for høsten 2016

Under ligger en komplett oversikt for kamper og treninger for G15 laget denne høsten. Hovedsaklig trener vi mandag, tirsdag og onsdag. Men det er lagt inn sporadiske økter også torsdager, fredager og søndager. Mandager prøver vi å ha med de spillerne på G14-1 som ønsker. Dersom noen G15 spillere ikke kan møte på oppsatte kamper, er det fint med tilbakemelding snarest mulig. Merk at noen av kampene våre krever svært tidlig avreise.

Treningsplan - uke 32

Da starter moroa igjen. Høstsesong, skole og Premier League - bare moro.

Høstsesongen 2016

Det nærmer seg sesongstart for høstsesongen. G15 skal spille i en toppet 1.divisjon. De seks beste lagene fra vårsesongen spiller dobbel serie. Det blir 10 knalltøffe kamper. G16 har fått en høyst variert 2.divisjons avdeling.

Juli 2016

Dana cup snart

Aktivitetsplan - Uke 24

Dette er programmet for kommende uke. Merk at G16 har en utsatt kamp mot Greipstad som enda ikke er berammet.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift